top of page

Anita Radulović

SEKRETAR

Anita Radulović  je član Rotary kluba Bar od 2020. godine. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Od 2012. godine osnivač je i direktor profesionalne poslovne mreže koju vodi kompanija RACC – agencija za računovodstvo i finansijski konsalting. Njena poslovna mreža sada je proširena na 7 kompanija koju između ostalih čine organizator obrazovanja odraslih, agencija za privremeno ustupanje zaposlenih i NVO za zašitu životne sredine.

 

Posjeduje licence ovlašćenog računovođe, internog revizora i procjenitelja ekonomske struke. Članica je Upravnog odbora Instituta sertifikovanih računovođa Crne Gore. Učestvovala je na mnogobrojnim međunarodnim konferencijama, kongresima i simpozijumima. Govori engleski jezik. Udata je i majka Vasilija i Anastasije.

 

Pored brojnih društveno odgovornih aktivnosti, besplatne pomoći  brojnim  neprofitnim udruženjima,  poseban akcenat je usmjerila na žene u djelu njihove edukacije, pomoći za pokretanje sopstvenog biznisa i ostvarivanje finansijske nezavisnosti. Propagira 6-časovno radno vrijeme, slobodne vikende i druženje sa porodicama.

Anita Radulovic.jpg
bottom of page