top of page

Mihailo Vukić

 

 


VICEPRESIEDENT

ADRESA
Celuga BB, Bar
Montenegro
Datum rodjenja
rođen 1974. godine

 

Biografija
Mihailo Vukić je rođen 1974. godine u Baru.
Oženjen je, i sa suprugom Jelenom ima dva sina.
Završio je višu ekonomsku školu.
Kada je bio mali dječak, na obali Jadranskog mora sanjao je da će obići svijet kao kapetan broda. Mogao je biti i ekonomista, arhitekta ili doktor, ali se odlučio za sport, i bavio se profesionalno košarkom 15 godina u inostranstvu, te sasvim slučajno ploveći Karibima dospio u turizam.
Sada je vlasnik agencije Allegra koja je glavni zastupnik za najveće cruise kompanije na svijetu, radi sa preko 200 subagenata u regionu, ugostio je hiljade turista koji kruzerima i jahtama dolaze u Crnu Goru .
Obišao je preko 100 država u svijetu, uplovio u preko 200 luka, što mu daje za pravo da stanje u našem turizmu uporedi sa svjetskim standardima.
Njegov glavni moto je da je agencija dobra koliko joj se klijenti vraćaju. Radi i putuje, spajajući ugodno sa korisnim obilazi zemaljsku kuglu.
Ne putuje zato što želi da napusti dom, putuje zato što želi znati zašto ostaje ovdje.. sedmično upoznavati hiljade ljudi iz svih krajeva svijeta, njihovu kulturu i običaje, svakodnevno osvitati u drugom mjestu, gubiti iluzije putujući, biti na vodi a čvrsto stajati na nogama.

mihailo_vukic.jpg
bottom of page