top of page

ZAPISNIK s redovnog sastanka RC Bar koji je održan u hotelu Princess 04.07.2019. godine sa početkom


Predsjednik Elvir Kalamperović je otvorio sastanak – prvi u rotarijanskoj godini 2019/2020. i pozdravio sve prisutne navodeći da će se kao novi Predsjednik, kako je i naveo u predstavljanju svog Plana aktivnosti, potruditi da zajedno sa svim članovima vrati stanje u klubu u red i da pokrene akcije korisne za grad i građane Bara kako ovaj klub i naši sugrađani zaslužuju. Predsjednik je dalje naveo kako je Svečanost primopredaje predsjedničke dužnosti održana 22. juna 2019. godine u Hotelu Kalamper & Spa ispunila sva očekivanja kako domaćina tako i klubova. Veliki broj članova je noćio u hotelu i Predsjednik je imao priliku da sa sa većinom od njih sastane ujutru nakon Svečanosti. Tom prilikom su svi klubovi izrazili pozitivne utiske kako organizacijom tako i samim ambijentom prostora u kojem je Svečanost održana.

Predsjednik je istakao da je ovako uspješnom organizacijom RC Bar pokazao još jednom da umije i da može da organizuje ozbiljna dešavanja i aktivnosti.

Određen je raspored sedmica dežurstava tokom avgustovskog odmora kluba i spisak dežurnih članova. Najavljena je posjeta Guvernerke Distrikta.

S postovanjem, Rotary klub Bar

0 comments
bottom of page