top of page

Uspešno završen projekat "10 godina za 10 škola"

Kako smo i najavili, u znak proslave decenije čarterovanja, Rotari klub Bar je danas uspješno završio projekat donacije svim barskim osnovnim školama pod nazivom "10 godina za 10 škola".

Rotary klub Bar na čelu sa Predsjednikom kluba Goranom Đurovićem donirao je 2 televizora i 3 kompjutera O.Š. “Jovan Tomašević” u Virpazaru, dok su O.Š. "Anto Đedović" donirani kopir aparat i 3 kompjutera.

Donatorski projekat imao je za cilj unaprijeđenje kvaliteta sprovođenja nastavnog programa kroz opremanje školskih kabineta u 10 osnovnih škola u barskoj opštini. Klub je srećan što je zajedno sa svojim članovima i brojnim donatorima iz privrede uspio da olakša nastavnicima i učenicima online nastavu.

Nažalost, zbog pandemije virusa Covid-19 nismo u mogućnosti da se zahvalimo brojnim donatorima na način kako smo zamislili. Svima pojedinačno biće uručene zahvalnice kluba kao zahvalnost doprinosu donatorskom projektu. #rotaryclub #rotaryworld #rotarybar #rotarymontenegro #rotarycrnagora #rotarydistrict2483 #rotary #rotaryinternational


0 comments
bottom of page