top of page

ZAPISNIK s redovnog sastanka RC Bar koji je održan u hotelu Princess 05.09.2019. godine sa početkom


Gost spiker: Anita Radulović, vlasnica agencije RACC d.o.o.

U daljem dijelu oficijelnog sastanka Predsjednik je zamolio Nelu Vitić da izvjesti članstvo o statusu bodova za Paul Harris značke i načinima kupovine istih.

Predsjednik Kalamperović je podsjetio sve članove da je klub najavio Projekat donacije računara i televizora O.Š. Mrkojevići. Srđan Grgić je preuzeo zadatak da obezbjedi najbolje ponude za iste i zadatak je uspješno kompletirao i uputio članove u cijene nabavke istih. Predsjednik je pročitao pismo direktora škole u kojem se ispred škole zahvaljuje što su izabrani za donaciju, da će ta sredstva biti iskorišćena za unaprijeđenje procesa nastave na dobrobit lokalne zajednice i društva i pozvao je klub u goste. Predsjednik je potvrdio da klub svakako treba da posjeti školu, a o vremenu posjete će se naknadno raspravljati. Najavio da će se na sledećem sastanku Upravnog odbora utvrditi kojim sredstvima klub raspolaže i koliko kompjutera i televizora će se tačno moći donirati.

U nastavku sastanka Predsjednik je zamolio gošću spikera Anitu Radulović da se predstavi.

Anita Radulović se zahvalila na pozivu da bude gost spiker, čast joj je da bude gost kluba večeras, posebno jer prati rad kluba i njenih članova i da su mnogi njeni dugogodišnji klijenti, partneri i prijatelji. Anita je istakla da je prije svega dobra supruga, dobra majka dječaka i djevojčice. Odrasla je u Hrvatskoj uz oca oficira, majku računovođu i mlađu sestru. Fakultet i postdipiplomske studije Računodstva i finansija završila je u Beogradu nakon čega se vraća u Bar.

S postovanjem, Rotary klub Bar

0 comments
bottom of page